avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gestionarea programului de lucru 12/24, 12/48
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gestionarea programului de lucru 12/24, 12/48

Buna ziua,

Am urmatoarele situatii pentru care va solicit ajutorul dumneavoastra:
1. Lucrez pe program in ture dupa cum urmeaza: 12/24 - 12/48. In luna Aprilie, desi s-au lucrat 180 de ore (fata de 168 cat reprezinta cele 21 de zile lucratoare) plus lucrul in perioada de Paste, s-a adus in discutie faptul ca in aplicatia Revisal nu se pot intorduce orele din zilele de sarbatoare legala (aplicatia nu permite) desi plata de 200% a aparut in salariu. Totodata neaparand cu aceste ore ca fiind lucrate unora dintre noi li s-a pus in fata o cerere de concediu pentru a fi semnata ca astfel sa se justifice faptul ca norma de ore nu a fost atinsa.

2. Pana in luna Aprilie s-au platit toate cele 12 ore din program. Acum, s-a decis ca numai 11 vor fi platite iar una este considerata pauza. Este corect?

Eu am lucrat dupa acest tip de program multi ani in trecut si niciodata nu ni s-au adus in discutie astfel de aspecte, de aceea va solicit ajutorul dumneavoastra in lamurirea lor.

Va multumesc anticipat.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: mariussoare_84 , utilizator 06:56, 12 Mai 2015
Buna dimineata,

Este cineva disponibil sa-mi poata raspunde, va rog?
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare si orelor lucrate in zile de sarbatoare legala naepot naepot Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cum este legal sa se faca plata unui salariat care a realizat ore suplimentare si ore in zi de sarbatoare legala. Ex. luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
Calcul corect salariul net la 2 zile lucrate cu liber 2 zile? BlueAer BlueAer Am o problemă. Aici unde lucrez, nu primesc fluturaşul de salariu care să justifice ce taxe mi-a oprit statul şi cu ce bani din punct de vedere legal, ar ... (vezi toată discuția)