avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul corect salariul net la 2 zile lucrate cu liber ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul corect salariul net la 2 zile lucrate cu liber 2 zile?

Am o problemă.
Aici unde lucrez, nu primesc fluturaşul de salariu care să justifice ce taxe mi-a oprit statul şi cu ce bani din punct de vedere legal, ar fi trebuit să rămân în mână.
Lucrez 2 zile câte 12 ore pe zi şi apoi 2 zile sunt liberă. Ajung să lucrez cel puţin 180 de ore pe lună şi cel mult 192 de ore. Depinde cum îmi cad turele. În cazul ăsta, prind şi sâmbete-duminici, dar şi sărbători legale.
Salariul Brut îl am de 2250 lei, cu Spor de 100%, pentru weekend-urile lucrate. Dar nu se simte asta la salariu. Adică sporul pentru weekend.
Spre exemplu, luna trecută am prins 14 zile lucrătoare şi am prins 2 weekend-uri întregi, plus 2 sâmbete. Adică am lucrat 168 de ore şi am luat 1568 salariul în mână.
Luna aceasta, prind 15 zile lucrate (adică 180 de ore), din care 2 weekend-uri lucrate, o duminică, o sâmbîtă, ziua copilului lucrată şi a 2-a zi de Rusali lucrată,
Ce salariu ar trebui să iau pentru această lună? Sau cum să îmi calculez eu salariul în mod corect ca să văd dacă firma este serioasă având în vedere că nu vor sî ne dea fluturaşii de salariu?!
Mulţumesc.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare- weekend dany c. dany c. buna ziua orele lucrate sambata si duminica de catre personalul MAI care isi desfasoara activitatea in ture 12/24 - 12/48 pot fi platite suplimentar? am ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale - mai multe probleme smeagull smeagull Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarele probleme: 1. In cazul in care angajatorul are nevoie ca o parte din angajati se lucreze in zilele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)