avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca tatal vine sa ia copilul la el pentru 2 zile , nu ar trebui sa imi spuna si adresa la care va locui cu copilul? Sunt divortata de putin timp, si acum ar fi primul weekend in care ar lua fetita la el, si l-am rugat sa imi dea adresa unde sta pentru a sti unde duce fetita si refuza sa imi raspunda, imi spune ca este de ajuns sa stiu zona in care locuieste. Mentionez ca nu vreau sa-i obstructionez drepturile lui , dar mie asa mi s-ar parea normal, dar nu stiu daca este si legal.
Dumneavoastra il anuntati cand plecati cu copilul din oras de exemplu? daca da si el stie in permanenta unde este fetita lui, ati putea pretinde ca si domnul sa va spuna unde va merge fetita in weekend. Dar nu prea inteleg, in cadrul procesului de divort nu a declarat nicio adresa unde sta?
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
againstPAS, utilizator
la divort adresa era in locuinta comuna, dar el intre timp s-a mutat . El stie in permanenta unde este fata.
dansul are un program de vizita cu luarea din domiciliu stabilit de instanta? Sau v-ati inteles de comun acord cu privire la program?
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
againstPAS, utilizator
am divortat la notar, si are drept de vizita primul si al treilea weekend pe luna plus in vacanta.
Doamna, din cate stiu asa cum dumneavoastra aveti obligatia sa-l informati unde este copilul sau unde plecati cu el si el are obligatia sa va informeze unde il duce.
Un avocat ne poate ajuta mai mult aici.
Ca mama insa va zic ca nici eu nu mi-as lasa copilul intr-un loc obscur pe care tatal refuza sa mi-l comunice.

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)