avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... ce salarii mai au consilierii juridici?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

ce salarii mai au consilierii juridici?

Ce salarii au consilierii juridici? As fi curios sa aflu cam ce salarii se practica -concret- daca aveti ambilitatea sa raspundeti unui coleg de breasla..:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 15 Iulie 2008
In afara de sistemul bancar ori mari companii , salariile consilierilor juridici sunt de mizerie , multi angajatori nu dau doi bani pe acestia , nu le asculta sfaturile si sunt obligati sa faca o serie de activitati care nu nici o legatura cu munca specifica profesiei .
Nu este si cazul meu dar , am o serie de colegi care se plang de astfel de purtari pe care sincer, le consider abuzive .
Este cazul consilierilor juridici debutanti/stagiari si nu numai , care de cele mai multe ori nu au de la cine invata meserie sau nu au experienta salilor de judecata acceptand aceste lucruri pentru a avea un loc de munca si pentru castigarea existentei de zi cu zi lezandu-li-se astfel demnitatea .
1300 net, 3 ani vechime,bucuresti, nu neaparat incantat.Adevarul e ca in meseria asta nu exista o fisa a postului unitara, fiecare cj face cu totul altceva, in functie de cerintele administratorilor, uneori chiar licente de transport/executie, relatia cu bancile( chestii de contabilitate) , calcul de salarii(treaba de HR/personal), taxe impozite, etc.
Marea majoritate a salariilor sunt, intr-adevar de mizerie in acest domeniu, aproape ca te bate gandul sa folosesti tot ce ai invatat din experienta (cum se dau tzepe adevarate in comercial) si sa folosesti ceea ce stii ca sa mai poti scoate capul afara din casa cu cat de cata mandrie.
Apropos de aceasta discutie, pe Sondaje.Juridice.ro este un sondaj de actualitate: Cat este Venitul Net Decent pentru un profesionist al dreptului (full-time)?

Pana acum, raspunsurile sunt:
- minim 300 Euro - 10%
- minim 500 Euro - 25%
- minim 800 Euro - 17%
- minim 1.000 Euro - 15%
- minim 1.500 Euro - 33%

Ce parere aveti?
Ce părere să avem ( am ), cu cei 222 EUR inclusiv bonurile de masă?????? Si există si mai rău..........
1000 net, telefon mobil credit nelimitat... deh... societate cu capital de stat... norocul meu e ca sunt si secretar de sedinta la CA si mai "impusc" de acolo alti 500 net...

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati profesionale livs livs Din cate am citit eu,potrivit legii si statutului consilierului juridic, activitatea de consilier juridic liber profesionist este incompatibila cu cea de ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate presta servicii in calitate de pfa? OANA GORAN OANA GORAN am uarmatoarea nelamurire: un consilier juridic poate presta servicii juridice in calitate de pfa, se poate ??? daca da, ce presupune acest lucru.?? va ... (vezi toată discuția)
Statutul profesiei de consilier juridic alx alx institutia in cadrul careia sunt angajata a primit un mail cu o adresa a Ministerului Justitei. pe scurt prin acest mail ni se transmite pe diverse ... (vezi toată discuția)