avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spatiu comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spatiu comun

Caz:
Parintii au inchiriat la doi copii o hala de 4000 mp printr-un singur contract de inchiriere in urmatoarele proportii 1700 mp unuia si 2300 mp altuia.
Copii la randul lor au subinchiriat altor persoane acelasi spatiu dar nu au mai respectat proportiile care le-au fost inchiriate de parinti si anume fiecare a subinchiriat cate 2000 mp.
Exista vre-un acord/contact legal care se poate face intre copii prin care acestia isi pot ceda unul altuia permanet din spatiu in funtie de cat inchiriaza fiecare fara a modifica mereu contractul initial de inchiriere intre parinti si copii?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu ioanaep ioanaep Buna ziua, se poate inchiria un spatiu de la o persoana fizica , iar persoana juridica care inchiriaza spatiul, la randul ei sa il inchirieze mai departe la ... (vezi toată discuția)
Probleme pentru proprietar in cazul subinchirierii raccone raccone Buna dimineata! Am urmatoarea speta: In calitate de proprietar persoana fizica am inchiriat un spatiu comercial catre o sc. Dupa 1 luna vine chiriasul sa-mi ... (vezi toată discuția)