avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit la depozit cu dobanda la termen a unei ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit la depozit cu dobanda la termen a unei persoane cu handicap

buna ziua, mama mea are handicap de gradul 2 si beneficiaza de exonerare de impozit pe pensie , pe imobile s.a
Intrebare: daca este detinatoare unui cont de economii in banca cu dobanda la termen, in momentul in care isi ia dobanda plateste impozit la acea dobanda?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ginja , utilizator 22:06, 18 Mai 2015
da, nu se aplică nici o scutire la bancă
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire plata impozit pe teren pt. persoana incadrata in grad de handicap anda700 anda700 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Mama mea este persoana incadrata in grad de handicap grav , certificat cu termen de valabilitate permanent, ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozitului pe venit deea_cip84 deea_cip84 buna ziua am nevoie de ajutorul dumneavoastra:mama mea vinde apartamentul cu 25000euro si ni s-a spus ca va avea de platit un impozit de 2% deoarece detine ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit persoane cu handicap Andreea-Elena26 Andreea-Elena26 Buna ziua! In legea nr 448/2006, art 26 este specificat faptul ca: \\"Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi ... (vezi toată discuția)