avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat timp dureaza de la terminarea redactarii hotararii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat timp dureaza de la terminarea redactarii hotararii pana aduce postasul plicul??

Scuze daca nu suna tocmai ca o tema juridica :)
Am fost plecat de acasa si postasul aduce unei vecine corespondenta. Am termen de declarare apel 10 zile... insa nu imi amintesc de nicio culoare cand a sosit hotararea... si am si aruncat plicul.
Pot sa consult dovada de primire... sau cum pot sa aflu cand mi-a sosit plicul, sa fiu sigur?!
Asa, in medie, cam cate zile dureaza de la data consemnata pe hotarare ca a fost redactata... pana ajunge la destinatar??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 17:35, 8 Mai 2015
mergeti la arhiva instantei si verificati dovada de comunicare a hotararii aflata la dosar. e singura modalitate de a fi sigur de data comunicarii.
N-am cum! In general, cam in 50% din cazurile cand merg PRUDENT la arhiva... dosarul nu e :)
Darmite acum, cand trebuie sa se trimita la apel!!

Va rog, macar aproximati cat dureaza posta. Stau in acelasi oras cu Tribunalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond pap pap În 06.09.2019 a apărut pe internet o hotărâre la care vreau sa fac apel. prin posta încă nu am primit, am termen 10 zile ce as putea face?? În ziua în ... (vezi toată discuția)
Data de cand curge termenul de apel aidu aidu art 163 alin (6) Dacă destinatarul nu este găsit la domiciliu ori reşedinţă sau, după caz, sediu, agentul îi va înmâna citaţia unei persoane majore ... (vezi toată discuția)
Infractiune postas si membru al familiei ContSters163516 ContSters163516 pentru faptul ca nu s-a comunicat plicul cu decizia de concediere persoanei in cauza si a semnat altcineva din apartament, ce risca 1) membrul familiei care ... (vezi toată discuția)