avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare sau majorare capital social?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare sau majorare capital social?

ANAF m-a notificat in conformitate cu dispozitiile art. 153 din L. 31/1990 c atrebuie sa am capitalul propiu pozitiv.Societatea nu mai desfasoara activitati economice, deci am doua variante fie maresc capitalul social sau apelez la dizolvare.
Ce implicatii are dizolvarea?Mai pot sa detin o firma in care sa fiu administrator si asociat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: inorog , utilizator 16:16, 8 Mai 2015
Buna ziua,

Da, mai puteti fi asociat si administrator unic in alta societate daca o dizolvati pe aceasta.

Succes,
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 088- introducere asociat nou vandekamp vandekamp Declaratia 088 va trebui depusa daca se introduce un nou asociat prin marire de capital social? Pe siteul ANAF scrie ca ar trebui sa depunem doar in caz de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate art. 153 ind.24 , art. 228 al.1 lit.d din legea 31/1990 florin1960 florin1960 ANAF m-a notificat in conformitate cu dispozitiile art. 153 ind.24 din L. 31/1990 si art. 228 al.1 lit.d ) pentru dizolvarea unui SRL. In prezent nu am ... (vezi toată discuția)
Transformare srl in sucursala sbucuresti sbucuresti Este posibila transformarea unui SRL in sucursala a unei societati pe actiuni? Mentionez ca societatea pe actiuni in cauza detine 90%din capitalul social al ... (vezi toată discuția)