avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Am câştigat procesul, şi în hotărâre scrie:
,,admite cererea de restabilire a situaţiei anterioare - în sensul repunerii părţilor în situaţia anterioară momentului declarării anticipate a scadenţei convenţiei ....... şi a momentului...2o13, respectiv......2013"
Eu înţeleg că încep să plătesc rată cu rată, ca şi cum creditul a fost suspendat, nu trebuie să aduc creditul la situaţia de azi, ca şi cum el ar fi curs pe toată perioada procesului.
Greşesc ?

Mulţumesc !

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:42, 8 Mai 2015
Reveniti exact la situatia de dinaintea declararii scadente, adica achitati ce era de achitat pana la acea data si apoi rata cu rata conform contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita Laur_entiu Laur_entiu Buna seara. Am avut un card la o banca pe care nu l-am mai achitat de mult timp. Acum 2 zile am primit acasa un plic de la un BEJ prin care ma anuntau ca a ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre prescrierea datoriilor ganeacristi ganeacristi care este termenul de prescriere a unei datorii si de la ce data se aplica adica se aplica de la data cand creditul trebuia sa fie rambursat in ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)