avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Titlu executoriu BO
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Titlu executoriu BO

am o datorie catre o firma careia i am dat un BO avalizat ce nu a fost achitat....firma m-a dat la o firma de recuperari careia i-am dat un BO a unui client neavalizat care nici acesta nu a fost achitat.
intrebarea mea e acum la titlu executoriu ... pot trage clientul la raspundere? eu sunt absolvit de obligatia platii?
multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat ANTONG ANTONG Societatea la care lucrez accepta si Bilete la ordin din partea clientilor sai, insa in anumite cazuri cerem ca aceste instrumente de plata sa fie avalizate in ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat in nume propriu cristinel30 cristinel30 Buna ziua, O sc are datorii catre firma mea si mi-a spus ca-mi va da un Bilet la ordin avalizat in nume propriu cu titlu executoriu, scadenta fiind in data de ... (vezi toată discuția)