avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere teren

Buna ziua
Am cumparat recent un pamant de 2195 de metri cu o deschidere de 20,61 metri. Inainte sa il cumpar a fost facuta o alipire a terenurilor. Unul fiind cu deschidere de 8,50 m si unul de 12,11 m. Eu l-am cumparat gata alipit. In stanga terenului pe care l-am cumparat este un alt teren. Acest teren este compus practic din doua terenuri, cel vecin cu mine cu o deschidere de 10,30 m are cadastrul. si este inregula, nu se suprapune du terenul meu. Celalalt care este dupa l-a obtinut aceeasi poersoana cu hotararea judecatoreasca, dar nu are cadastru. Acum vecinul meu vrea sa ma mute un metru in partea cealalta ca zice ca nu ii iese lui metrajul si ca eu sunt obligata sa ma mute. Vroiam sa stiu daca poate sa ma dea in judecata , sau daca are dreptate. Dupa parerea mea el s-ar suprapune singur(terenul fara cadastrul cu cel cu cadastru).
Precizez ca eu pe acest teren am obtinut toate aprobarile de imprejmuire, constructie casa. Am toate actele inregula.
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
alexandra15, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru Mihai Cretu Mihai Cretu Am cumparat un teren in 2005 in Bolintin Deal am obtinut intabularea cadastrul si am platit topograf pt. Ridicarea topografica . Apoi am obtinut apronarea de ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie incheiere de respingere cerere de intabulare pentru proces de granituire? viomarius97 viomarius97 Am incercat sa-mi fac cadastru si intabulare la un teren cu casa, dar dupa multe incercari s-a dovedit ca vecinul are cadastru si intabulare si exista o ... (vezi toată discuția)
Cadastrul unui imobil la curte Rby1970 Rby1970 Detin un imobil la rosu cu un teren de 500mp. La cererea actualizarii cadastrului, s-a constatat, o suprapunere cu vecinul din laterala dreapta, de 4cm, pe o ... (vezi toată discuția)