avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatie fiscalizare casa de marcat ptr bacsis
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatie fiscalizare casa de marcat ptr bacsis

Am 2 mag care sunt profilate pe mat de c-tii. Se poate pune problema bacsisului la astfel de mag? Este adevarat ca unii clienti (tot mai rar ) lasa sume derizorii de ordinul zecilor de bani neridicate.
INTREBARE:Sunt obligat sa-mi fiscalizez casa ptr bacsis sau este suficient daca pun un afis de genul: " In aceasta unitate nu primim bacsis "
Am intentia de a lichida afacerea si sincer nu m-as mai incarca cu taxele de fiscalizare.
Cum ar trebui sa procedez corect maruntisul ptr a nu fi acuzat de evaziune fiscala
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Ospatar care renunta la bacsis pentru ca e prea putin! dana-maria dana-maria si ptr ca nu este suficient ca orasul a devenit un cos de gunoi, ospatarii din restaurante refuza ciubucul ptr ca este prea putin.......Ar putea sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Magazinul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii Droxi Droxi Poti afisa asa ceva in magazin . Am un magazin general. L-am deshis de 5 luni, si deja avem probleme cu niste vecini, care de fapt sunt un clan intreg. Ne ... (vezi toată discuția)