Buna ziua!
Nu cred ca e categoria potrivita pt problema mea dar alta n-am gasit.
Printr-o conjunctura am ajuns sa detin o bicicleta undeva in Tara Galilor la un prieten galez. La inceputul lunii aprilie am pus la punct o deplasare in Croatia pt o perioada mai lunga si am vrut sa-mi aduc bibicleta cu mine. Am cautat la mai toti curierii romani dar niciunul nu a fost dispus sa mearga pana acolo sa imi aduca bicicleta in Romania, de unde trebuia sa plec spre Croatia.
Prin urmare am apelat la un serviciu britanic, parcel2go.com. Am urmat pasii de pe site cu detaliile coletului si la un pct mi s-a cerut daca doresc sa asigur cu o suma coletul in cazul deteriorarii sau pierderii. Am platit si acea suma pt suma pt care estimam eu, ochiometric si cam cum e piata bicicletelor utilizate, deci cam 5 lire pt valoarea de 100 lire. Deci am platit pt transport si aditional adaugat la suma si asigurarea.
Cum am facut eu itinerariul spre Croatia la data preconizata pt delivery eram la Craiova la o ruda.
Am asteptat acolo coletul 2-3 zile, care nu a venit. Cand am ajuns in Croatia am inceput demersile cu parcel2go pt a rezolva problema. Acestia au un serviciu de chat cu care interactionezi. M-au tinut vreo 7-8 zile cu vb ca tb sa afle ce s-a intamplat cu coletul iar acum 2-3 zile au admis in discutia pe chat ca tb de fac o cerere claim pt ca curierul nu a putut stabili unde e coletul. Mentionez ca servicul tracking zice ca din e undeva in Germania si nu poate fi localizat.
Imi pare rau pt introducerea cam lunga dar cred ca sunt date importante.
Acum, partea urata a lucrurilor, mai urata ca mi-au pierdut bicicleta.
Imi cer o dovada ca destinatarul NU a primit coletul. ?????????
Eu am asteptat la adresa rudei din Craiova coletul 2-3 zile si nu a venit.
Please provide a screen shot of a message from the recipient detailing that they have not received the goods in question. Thank you.
Apoi imi cer o dovata a valorii pachetului.
Please provide a screen shot of the payment transaction. Thank you
Nu a avut loc nicio tranzactie.
In plus eu cer valoarea estimata de mine si pt care am platut suma necesara asigurarii acesteia.
Se prevaleaza de un art din Termeni si Conditii
6. Our Liability
YOUR ATTENTION IS DRAWN PARTICULARLY TO THIS CLAUSE AND THE LIMITS OF OUR LIABILITY WITHIN IT.
6.8 In order to ascertain the extent of our liability above, we shall require proof of the value and weight of the entire Consignment and any part or parts of it which make it up and you must ensure that, prior to our collection of the Consignment, you have a record of these. For the avoidance of any doubt, and without affecting clause 6.5, we shall only be liable for the replacement value of the Consignment and not for any sums that would amount to profit on the Consignment or applicable value added tax (or like tax) on such profit.
6.5 We shall not be liable to you under any circumstances for any direct or indirect loss (including, but not limited to loss of profits, or loss of goodwill) or for any other special or indirect losses, costs, damages, or claims which do not arise naturally as a result of our negligence, breach of duty, or other wrongful act or omission.
Ce sa inteleg?
Cum as putea sa procedez sa primesc banii inapoi si suma pt care am asigurat pachetul?
Taxa vat
RowleyRose
Recent am gasit site-ul redbubble si m-am gandit sa imi fac si eu un cont si sa incerc sa imi vand desenele/logo-urile pe el insa aceasta 'Taxa VAT' ma ... (vezi toată discuția)
Munca in uk
buiavasi
Buna seara !
Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)