avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa online

buna ziua!tocmai cred ca am fost inselata cumparand online.Comanada am facut-o,dar pachetul nu mai are de gand sa ajunga.Incercand sa aflu de ce,cred ca am inteles.....Cui ma pot adresa,in cazul in care pot dovedi ca banii mi-au fost retrasi din cont?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:32, 11 Mai 2015
Incercati sa aflati numele, adresa si identificatorii fiscali ai firmei care are site-ul de pe care ati cumparat. Plecati de la IP si contactati firma care face hostingul.
Deasemenea contactati banca Dvs. pt a va comunica toate datele transferului bancar prin care s-a facut plata marfii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2015
legalmgm, utilizator
Daca e un website din Vanuatu, Insulele Seychelles, Vietnam, etc., nu cred ca Politia va face mare lucru. Puteti depune plangere penala, dar se pare ca doar cu asta veti ramane. In general escrocheriile sunt urmarite penal cand se strang cateva zeci de plangeri similare, iar in tari tropicale sau asiatice nu cred ca isi vor bate capul cu escrocii respectivi, chit ca vor cere romanii investigarea faptelor prin Interpol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înselãciune george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Intampin o problema serioasa. Am luat o teapa pe net. Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva. El acum nu ... (vezi toată discuția)
Escrocherie sentimentala adrianm12 adrianm12 Buna ziua, Trec direct la subiect, fiindca este vorba despre o problema grava ce ne-a tulburat intreaga familie. Sora mea M. a cazut victima unui barbat cu ... (vezi toată discuția)
Proiect crypto si nft civik civik Buna ziua, Stiu ca vorbim de un spatiu nou, putin spre deloc reglementat, dar am o intrebare in legatura cu spatiul crypto si NFTs: in SUA actiunea de rug ... (vezi toată discuția)