avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ANAF, sanctiune pentru neafisare anunt bacsis
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ANAF, sanctiune pentru neafisare anunt bacsis

Buna ziiua! Detin un restaurant de tip fast food ,iar cei de la Anaf m au sanctionat ca nu am expus in meniuri anuntul vestit cu bonul fiscal. De precizat este faptul ca, comanda si servirea se face la bar, iar cateva meniuri care existau pe mese erau datorita faptului ca nu am avut loc sa expun toate meniurile pe perete. Din acest motiv am fost sanctionata cu suma de 2000 lei. Ordinul MFP nr.159/2015, art.2 alin 1 prevede ca se vor afisa aceste anunturi, la locul de amplasare a caselor de marcat,astfel incat sa fie vizibil.Aveam afisat acest anunt chiar langa casa de marcat si PIOES,dar cu toate acestea am fost sanctionata.
Cunoasteti vreo hotare admisa in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:38, 10 Mai 2015
Nu cred ca a avut timp sa se judece cineva pe asa ceva pana acum.
Merita sa incercati o plangere impotriva procesului verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afisare anunt anaf bonuri fiscale la cmi andreeac89 andreeac89 Buna ziua, daca un Cabinet medical individual, care nu este obligat sa detina o casa de marcat, eliberand doar chitante, este obligat sa afiseze anuntul de la ... (vezi toată discuția)
Deschidere fast food reghina23 reghina23 buna ziua as dori sa ca intreb care sunt pasii pt deschiderea unui fast-food mar interesa sa inchiriez o rulota cu care as vrea sa ma deplasez pe la mare pe ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)