avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare program vizita

In cazul schimbarii conditiilor care au stat la baza emiterii cu ani in urma a unei decizii judecatoresti de vizitare a unui minor, exista posibilitatea incheierii de comun acord, la avocat, a unui nou program de vizita minor??
Va multumesc!!
Va trebui o hotarare judecatoreasca; sau daca partile sunt de acord, mergeti la un notariat .
Multumesc!! La notariat gasesc acest "model" de document sau el trebuie intocmit acasa si la notariat doar se va semna si parafa?? Nu cunosc pasii care trebuie parcursi intrun astfel de caz.
Mergeti la mediator daca va intelegeti sau avocatul dvs. poate sesiza direct instanta pentru a se pronunta o hotarare judecatoreasca.
Vorbiti cu avocatul detaliile.
Nu e ceva complicat dar trebuie sa va intelegeti ca sa nu va judecati caci atunci lucrurile se vor complica.
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc!!
Voi merge intai la un mediator. Si eu sper sa nu fiu nevoit sa caut un avocat pentru a rezolva acest aspect.
Incercati sa stabiliti programul cat mai clar, pentru a evita eventuale neintelegeri ce pot aparea pe parcurs.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns urgent - divort cu minori alexandraroxana13 alexandraroxana13 buna seara.va rog ajutatima cu un sfat. sotul meu vrea sa divorteze de mine pe motiv ca nu mai ma suporta.avem doi copii unu de4ani si unu de 2ani.cand mia zis ... (vezi toată discuția)
Eventual divort ContSters406210 ContSters406210 Cu sotia mea suntem impreuna de 10 ani si de 6 ani casatoriti. In urma casatoriei a urmat un copil (fetita) acuma avand varsta de 5ani si cateva luni. De cand ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil cu copil mare blueberry23 blueberry23 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul unui divort amiabil pot sa apelez doar la notar, si cam cat ar dura un asemenea proces daca tatal nu imi pune bete in ... (vezi toată discuția)