avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare program vizita

In cazul schimbarii conditiilor care au stat la baza emiterii cu ani in urma a unei decizii judecatoresti de vizitare a unui minor, exista posibilitatea incheierii de comun acord, la avocat, a unui nou program de vizita minor??
Va multumesc!!
Ideea este urmatoarea: sunt sanse mare sa ne intelegem asupra noului program de vizita. In acest caz, este suficient sa mergem doar la notar sa parafam intelegerea, sau este necesar totusi deschiderea unei actiuni in instanta pentru legiferarea intelegerii??
Daca mergem la notar, gasim acolo model pentru o asfel de intelegere, sau trebuie sa o intocmim acasa?? Nu stiu cum se intomeste un astfel de document.
Va multumesc!!
De avocat e posibil sa aveti nevoie deoarece ajungeti la instanta oricum si trebuie facuta sesizarea instantei.
Medierea va ajuta sa ajungeti la u numitor comun dar instanta decide si nu mediatorul.
Actul de mediere e o hartie care o puteti face si singuri daca va intelegeti pe tot.
Finalul e la instanta.

Notarul nu va face actul.
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am inteles!!!
Multumesc!!!
Eu nu înţeleg un singur lucru: dacă cei 2 părinţi se înţeleg, pentru ce mai trebuie instanţă, mediere, notar? În definitiv, relaţiile astea se pot închega dacă copilul petrece timp cu părintele la activităţi plăcute, instructive, care nu sunt neapărat în primul weekend sau în primele trei zile ala vacanţei. Poate fi un meci de fotbal miercuri , în nocturnă, sau un spectacol de balet joi de la ora 18, de ce trebuie program?
Din pacate multe lucruri sunt de neinteles....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns urgent - divort cu minori alexandraroxana13 alexandraroxana13 buna seara.va rog ajutatima cu un sfat. sotul meu vrea sa divorteze de mine pe motiv ca nu mai ma suporta.avem doi copii unu de4ani si unu de 2ani.cand mia zis ... (vezi toată discuția)
Eventual divort ContSters406210 ContSters406210 Cu sotia mea suntem impreuna de 10 ani si de 6 ani casatoriti. In urma casatoriei a urmat un copil (fetita) acuma avand varsta de 5ani si cateva luni. De cand ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil cu copil mare blueberry23 blueberry23 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul unui divort amiabil pot sa apelez doar la notar, si cam cat ar dura un asemenea proces daca tatal nu imi pune bete in ... (vezi toată discuția)