avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Gasirea unei arhive
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Gasirea unei arhive

as dori sa aflu unde pot gasi arhiva centrului de cercetare -fabricatie tevi si trefilate bucuresti in perioada 1974-1981
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 11 Mai 2015
Centrul de cercetări şi proiectări de fabricaţie pentru ţevi şi trefilate Bucureşti a devenit S.C.OMEGA S.A. - in prezent, radiată.

O parte din actiunile societatii au fost vandute la S.C. LAMINATE S.A Bucureşti, împreună cu S.C. RELCO S.A. Bucureşti, S.C.RAFINĂRIA ASTRA ROMÂNĂ S.A. Ploieşti şi S.C. BEGACOM S.A. Timişoara.

Incercati sa luati legatura cu una din aceste societati si vedeti ce va pot spune de arhiva.

sau incercati la
Arhivele Nationale - Direcţia Municipiului Bucureşti
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime de la arhiva ccsitt bucuresti matey matey Are cineva informatii despre Arhiva Centrului de Cercetari Stiintifice din industria Telefonie si Telecomunicatii, care a functionat in Calea Rahovei nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu unde se afla arhiva societatii acumulatorul ... daniela bumbac daniela bumbac Buna ziua, As dori sa stiu unde se afla arhiva societatii Acumulatorul SA si ICME . Va rog mult sa ma ajuati! Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat inainte din octombrie 1988 pana in aprilie ... Chiurciu Marilena Chiurciu Marilena Buna ziua , am lucrat din octombrie 1988 pana in aprilie 1994 la fosta Intreprindere Poligrafica 13 decembrie 1918 , arhivele au fost preluate probabil de ... (vezi toată discuția)