avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Doresc sa imi deschid un PFA, de ce scutiri beneficiez?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Doresc sa imi deschid un PFA, de ce scutiri beneficiez?

Buna ziua,
Am epilepsie si doresc sa imi deschid un PFA, activitate masaj. Imi puteti spune va rog daca am unele scutiri de impozit sau taxe? Cu cine ar trebui sa vorbesc? Ce acte normative pot citi? Nu sunt inscrisa in Aociatia persoanelor bolnave de epilepsie. Nici nu stiu in ce grad de handicap intra aceasta boala. Va rog sa ma indrumati ca sa aflu cele necesare. Multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:51, 13 Mai 2015
Prin Ordonanţa Guvernului nr. 4/2015, legiuitorul pune în aplicare o decizie recentă a Curții Constituționale prin care se extinde scutirea la impozit pentru veniturile realizate de persoane fizice cu handicap grav sau accentuat.

daca aveti acest grad nu platiti impozit
Ramane doar CAS si CASS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)
Conformm noului cod fiscal 1 01 2016 si parintii copiilor cu dizabilitati beneficiaza de scutirea de taxe si impozite locale anca-viorica anca-viorica Buna ziua,am baiatul cu handicap grad accentuat,am fost la primaria unde avem resedinta de domiciliu(este proprietate personala,domiciliul stabil il avem in ... (vezi toată discuția)