avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cauza infidelitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cauza infidelitate

buna ziua va rog sa ma ajutatii...am o fetita de 10lunii si tatal ma ameninta ca mio ia cand vrea el ....precizez ca el e plecat eu locuiesc la parintii mei ..de curand am aflat ca va mai avea un copil dintro relatie extraconjugala ....el e un om care nu stie ce e aia familie ...merge mereu in discotecii se bate mereu...ar vea vreo sansa sa imi ia fetita doar ca el are banii :sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: againstPAS , utilizator 16:15, 11 Mai 2015
Cresterea si educarea unui copil nu se limiteaza la bani si nu se raporteaza primordial la veniturile parintilor.

In plus la varsta minorei dvs nu se pune problema separarii de mama.

si ce trebuie sa fac in cazul asta? sa divortez eu sau sa astept pe el? as vrea sa sa i se ia toate drepturile asupra fetitei...se poate?
Notar public, divort. Daca nu in instanta.
Nu pot lua decizia de a divorta in locul dvs. Daca relatiile afective sunt definitiv compromise doar dvs puteti aprecia.
decii pot fii linistita nu are sanse sa mio ia?

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor și relații extraconjugale dani_daniel dani_daniel Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)
Rezidenta si custodie minor corinapop corinapop Buna ziua. Ma numesc Corina locuiesc in Spania si sunt medic psihiatru. Sunt casatorita de aproape 14 ani si avem impreuna cu sotul o fetita de aproape 10 ... (vezi toată discuția)