avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare cale de acces proprietate cu borduri si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare cale de acces proprietate cu borduri si trotuar suprainaltat

Buna ziua.

In urma cu aproximativ 3 saptamani in fata curtii mele s-a demarat o lucrare de realizare a cailor de acces din drum in curte, cu un refugiu de beton, constructie trotuar etc.

In urma lucrarilor am ramas cu o diferenta de nivel intre curte si calea de acces de 25cm, diferenta de nivel care nu-mi permite sa imi parchez masina in curte, nici sa intru pe portita de acces intrucat trotuarul facut de respectiva firma este cu 25 de cm mai inalt decat trotuarul existent.

am incercat sa discut cu reprezentantii firmei respective si nu am ajuns la nici un consens, ei mi-au reprosat ca asa e proiectul si sunt lucrari pe fonduri publice.

intrucat nu pot ajunge la o rezolvare amiabila cu ei, mie fiindu-mi practic bnlocata calea de acces, as dori indrumare catre cine trebuie sa fac o plangere si ce articole din codul civil trebuie sa folosesc.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Tara lui costel - capcana- beton pe trotuarul unui drumului judetean dreptdra dreptdra Tara lui COSTEL - Capcana- beton pe trotuarul drumului judetean La tara un vecin si- a suprainaltat podul peste santul drumului (la intrarea in curte) cu ... (vezi toată discuția)
Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)
Turnat asfalt pe drum, nu mai pot sa ies in curte ardeleanu100 ardeleanu100 Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine; Am o casa la tara, langa drum,zilele trecute o venit randul sa refaca covorul asfaltic,toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)