avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tara lui COSTEL - Capcana- beton pe trotuarul unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tara lui COSTEL - Capcana- beton pe trotuarul unui drumului judetean

Tara lui COSTEL - Capcana- beton pe trotuarul drumului judetean

La tara un vecin si- a suprainaltat podul peste santul drumului (la intrarea in curte) cu aprox 40 cm mai inalt decat nivelul parti carosabile (asfalt) pt a fi mandru de lucrarea lui.
Pt a putea sa urce pe pod a turnat un plan inclinat din beton intre pod si bordura asfaltului ( peste trotuarul drumului judetean) creand o capcana surpriza pt: alunecarea pietonilor, utilaje de dezapezire, etc.
Este foarte periculos pt pietoni:, copii, batrani, etc si pt un eventual refugiu al autovehicolelor de pe partea carosabila.
SOLUTII:
1Tehnic exista 2 solutii: distrugerea podului de catre proprietar (Nu se poate - este mandru de podul lui) sau suprainaltare asfaltului partii carosabile de catre cei de la drumuri judetene (ar fi pacat o denivelare -partea carosabila este super in interiorul satului)
2. Legal - O sesizare?.. catre ce institutie a statului?
Va multumesc anticipat. Sper sa nu se intample vreun accident.
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2014
dreptdra, utilizator

Alte discuții în legătură

Turnat asfalt pe drum, nu mai pot sa ies in curte ardeleanu100 ardeleanu100 Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine; Am o casa la tara, langa drum,zilele trecute o venit randul sa refaca covorul asfaltic,toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Accident spatiu public George1905 George1905 Astazi indreptandu-ma spre statia de tramvai, la trecerea de pietoni datorita faptului ca afara ploua, s-a strans o cantitate mare de apa in fata trecerii de ... (vezi toată discuția)
Indicator oprire interzisa lulu08 lulu08 Buna ziua, as vrea sa stiu daca indicatorul \"Oprirea Interzisa\", interzice oprirea pe trotuar, chiar daca se lasa spatiu pt pietoni,...am fost sanctionat ca ... (vezi toată discuția)