avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... DISCRIMINARE?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

DISCRIMINARE?

buna
cu ocazia zile copilului ,s-a organizat in ultimi ani un concurs de pescuit ,pentru copii ,la un lac din judetul Harghita,la care a participat si fetita mea,acum 2 ani
anul acesta am sunat la administratia lacului pentru rezervare si m-i s-a raspuns ca sponsorul concursului din acest an este consiliul local Cristurul Secuiesc si ca dansii nu accepta prezenta copiiilor din alte localitati,am uitat sa precizez ca locuiesc in Sighisoara...
poate cineva sa ma lumineze si pe mine cum o entitate PUBLICA a statului roman poate sa dispuna de selectia preferentiala a unei activitati de agrement pentru copii?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:46, 26 Mai 2015
Nu poate fi vorba despre discriminare în acest caz, aceasta având cu totul un alt înțeles. Probabil s-a organizat un concurs de pescuit local, nu județean sau național, concurs care a fost finanțat din bugetul Consiliului local respectiv și prin urmare au avut drept de participare toți cei care fac parte din comunitatea locală administrată de respectivul Consiliu local., având fonduri provenite din taxele și impozitele locale.
cum poate un copil cu varsta de pana in 14 ani sa demonstreze ca este dintr-o anumita comunitate ,acesta nedetinand un act de identitate?
si e putin probabil ca ,copiii,indiferent de apartenenta de o comunitate sau alta sunt contribuabili la bugetul local!
si cum precizam si in mesajul anterior ,funcionara de la primarie nu stia nimic de vreo anumita sponsorizare!
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
dekel, utilizator
Copilul va demonstra că este din comunitatea respectivă cu carnetul scolar , dacă este mai mic va veni însoțit de părinți care au CI cu domiciliul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil dansator într-o formație susținută de un ong. poate fi sponsorizat nominal, în vederea decontării cheltuielilor părinților cu deplasarea? Lovetodance Lovetodance In calitate de parinte a unei copile dansatoare dintr-o formatie de dans din cadrul unei asociatii din suma x sponsorizata de firma la care lucrez pot ... (vezi toată discuția)
Fonduri publice, legea nr. 350/2005 nakos3_2 nakos3_2 Sunt presedintele unei asociatii, cu drept de organizare evenimente, specificat in statut. Doresc sa aflu daca un consiliu local este obligat sa organizeze ... (vezi toată discuția)
Club de fotbal reprezentat printr-o asociatie non profit gabizaharia gabizaharia M-ar interesa in primul rand de ce beneficiez ca asociatie non profit sportiva,iar in al doilea rand care este procentul de la impozit,care poate fii ... (vezi toată discuția)