avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Punct de lucru PFA si autorizatie PSI, sanitara, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Punct de lucru PFA si autorizatie PSI, sanitara, protectia muncii?

Buna ziua.

Sunt PFA (avand sediul social inregistrat acasa) si am inchiriat o casa pentru a-mi amenaja un nou spatiu de lucru. In contractual de inchiriere, agentul imobiliar a trecut la destinatia spatiului "punct de lucru". Intrebarea mea este, sunt obligata sa deschid punct de lucru la adresa respectiva sau imi pot desfasura activitatea si sub alta forma. Iar daca doresc ca in spatiul cu pricina sa organizez workshop-uri diverse (nu formare profesionala), am nevoie de autorizatiile PSI, sanitara si de protectia muncii, ca in cazul programelor de formare profesionala?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa-coafor AdryanCalin AdryanCalin sediul social este acelasi cu sediul profesional? Vreau sa deschid un coafor,sediul social o sa fie acasa ptr ca sunt propietar.Voi inchiria un spatiu in care ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)
Pfa manichiura Mira.bela Mira.bela Buna ziua. Doresc sa imi incep activitatea de manichiurista la un salon cu închirierea unui scaun la un salon. Astfel este nevoie sa imi deschid un Pfa ... (vezi toată discuția)