avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Acordare tichete cadou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Acordare tichete cadou

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine despre urmatoarea situatie:

De Paste, le-am dat angajatilor tichete cadou in valoare de 300 lei pentu fiecare in parte. Acum, contabila m-a sunat si imi spune ca programul nu are rubrica de tichete cadou si ca poate sa le treaca doar cumulate cu tichetele de masa sau la alte venituri. Acum... la tichete de masa nu cred ca poate sa le cumuleze pentru ca depaseste numarul de zile lucrate, iar la alte venituri daca le baga nu imi ia toate contributiile, nu doar impozitul?

Cum e oare cel mai bine sa faca? Si in plus, daca am dat tichete cadou de 300 de lei,nu ar trebui sa imi fie impozitat doar ce depaseste pragul de 150 de lei, adica diferenta de 150 lei? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Va multumesc!:((
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
ella2389, utilizator
Cel mai recent răspuns: ella2389 , utilizator 13:18, 16 Mai 2015
nu stie nimeni sa va ajute?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2015
ella2389, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit tichete cadou VLADUTZA07 VLADUTZA07 Ma puteti lamuri va rog in ceea ce priveste impozitarea tichetelor cadou. Se impoziteaza cu 16% sau sunt asimilate veniturilor salariale? Exista o limita ... (vezi toată discuția)
Impozitare prime paste Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Sub ce forma ar trebui sa dea angajatorul prima angajatilor de Paste.(sa se impoziteze mai putin) Sub forma tichetelor cadou , am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete cadou 2016 ndeea ndeea Daca in cursul anului angajatorul nu a acordat deloc tichete cadou pentru Paste si alte sarbatori , 8 martie, 1 iunie si a hotarat sa acorde de Craciun, ... (vezi toată discuția)