avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de actionar PETROM
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de actionar PETROM

Buna ziua ,
Mama a fost proprietara unui certificat de actiuni la PETROM , acum cca 3 ani a mama a decedat si a ramas acest certificat cu actiuni .Nu stiu cum pot trece certificatul pe numele meu in calitate de fiica pentru a beneficia de dividende .
As dorii sa stiu cum pot trece certificatul pe numele meu si cam care sunt taxele !
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:52, 12 Mai 2015
Cand faceti succesiunea la notar treceti si acest certificat si modalitatea de impartire a actiunilor,mai apoi la Depozitarul Central si Petrom rezolvati si trecerea pe numele mostenitorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am certificatul de acționar mostenit. Viorel Popa80678@gmail.com Viorel Popa80678@gmail.com Am certificatul de acționar la peco de cînd s-au dat cam 20 de ani cam atunci cred că am luat 60 de lei mai am unul al lui maică-mea care a decedat acuma ... (vezi toată discuția)
Actiuni mostenite- trecere in proprietate Popa Paula Popa Paula Bună seara, Am inteles de la d-voastră, din răspunsul anterior ca am dreptul, în calitate de coproprietar la 1/2 din numărul de acțiuni (cotate la ... (vezi toată discuția)
Transfer actiuni - depozitarul central iuvri iuvri Buna ziua! Dupa ce mama mea a decedat, doresc sa transfer actiunile dobandite de aceasta prin programul de privatizare in masa (cuponiada). Succesiunea a ... (vezi toată discuția)