avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... pensionare anticipata profesor fara diminuare pensie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

pensionare anticipata profesor fara diminuare pensie

Este adevarat ca sa dat o lege/hotarare/ordonanta de guvern prin care profesorii sa se poata pensiona anticipat cu 3 ani inainte fara penalizare daca au peste 25 ani vechime in campul muncii?

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie anticipat doru anghel doru anghel 1) As vrea sa stiu [b]cand poate iesi la pensie anticipat (partial) fratele meu nascut in 11 mai1952. Face 35 de ani de contributie in toamna 2011 [/b]prin ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare anticipata total sau partial IOANGILEA IOANGILEA Buna seara. Am si eu o intrebare. Sunt barbat, in luna iulie 2015 implinesc varsta de 56 de ani. Am vechime in campul muncii 36 de ani vechime din care 21 ... (vezi toată discuția)
soțul meu are 42 de ani vechime în câmpul muncii ... AnghelFL AnghelFL Bună seara, Soțul meu are 42 de ani vechime în câmpul muncii și dorește pensionarea anticipata, întrebarea mea este în ce caz penalizarea poate fi mai ... (vezi toată discuția)