avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... O firnă radiată mai depune declaraţii?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

O firnă radiată mai depune declaraţii?

O firmă a fost dizolvată şi apoi radiată din registrul comerţului prin sentinţă civilă a Tribunalului Bucureşti, sentinţă rămasă definitiva prin nerecurare. Această firmă mai are obligaţia de a depune la Administraţia Financiară diversele declaraţii lunare, trimestriale, situaţii anuale, bilanţuri, etc ?
Cu mulţumiri
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 00:36, 13 Mai 2015
NU.
O firma radiata nu mai exista ("a murit").
Depuneti la AFP competenta hotararea definitiva a TB precum si mentiunea de radiere de la RC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant la societate dizolvata alina_vi alina_vi Tribunalul a pronuntat o sentinta prin care a dispus dizolvarea unui SRL la cererea registrului comertului. Aceasta societatea dizolvata dar nu lichidata, mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)