avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depunere bilant la societate dizolvata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depunere bilant la societate dizolvata

Tribunalul a pronuntat o sentinta prin care a dispus dizolvarea unui SRL la cererea registrului comertului.
Aceasta societatea dizolvata dar nu lichidata, mai trebuie sa depuna bilantul contabil anual sau trimestrial la administratia financiara si/sau registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:16, 21 Octombrie 2010
da,pana finalizarea lichidarii,la AFP.
Puteti sa imi indicati un text de lege, va rog.
Puteti sa imi indicati un text de lege, va rog.

Lege 82/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare si dizolvare simultana la 30.04.2012 beatrice culda beatrice culda Buna ziua, O societate care a fost suspendata pana la 1 mai 2012 si a demarat la ORC etapa I pentru dizolvare si lichidare simultana la data de 30.04.2012, ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant zz7even zz7even in noiembrie 2007 am infiintat o societate comerciala ( deci sunt incepator ) si m-a sunat contabilul sa ma duc sa iau bilantul de la el si sa il depun , din ... (vezi toată discuția)
Societate in dizolvare Mariana2008 Mariana2008 Societatea se afla in dizolvare din 2009. Mai are de platit dobanzi la administratia financiara. Activitatea se desfasura intr-o constructie trecuta in ... (vezi toată discuția)