avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de asociere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de asociere

Daca o persoana care incheie un contract de asociere in participatie conf art.1949 Cod civil poate fi asimilata unei persoane angajate?
Nu. Este doar o modalitate optima de implementare a unor parteneriate de afaceri sau a unor colaborari intra-grup pentru realizarea in comun a unor lucrari, fara a fi necesara parcurgerea unor ample formalitati de inregistrare sau autorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa + asociere Angel06 Angel06 Buna ziua.Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns.Doresc sa deschid un magazin in colaborare cu o alta persoana.Am dori sa facem un Pfa,dar am inteles caci in ... (vezi toată discuția)
Cod caen 9200 - activitati de jocuri de noroc si pariuri josephine_cointreau josephine_cointreau Se poate inregistra acest cod ca activitate principala si autoriza la registrul comertului daca nu detin licenta si autorizatie pentru aceasta activitate, ... (vezi toată discuția)
Cum pot scoate banii din firma ! matican matican Cum pot scoate banii lunar din firma , sume marii intre 2000 - 5000 ron , pentru a platii un angajat , caruia ii dau banii in procente din realizarile firmei ! (vezi toată discuția)