avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat

in cazul in care dupa ce ajungi avocat definitiv, si te decizi sa pleci din tara pentru o perioada mai lunga (5-10 ani) ce trebuie sa faci ca sa nu te dea afara din barou? sau daca nu lucrezi in avocatura pentru o perioada te pot da afara? m-ar interesa ce se poate intampla in asemnea cazuri. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 17:36, 29 Iunie 2009
Buna ziua.Conform dispozitiilor art.27 lit.d din Legea nr.51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat calitatea de avocat este suspendata la cererea scrisa a avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)
Excludere din barou ContSters69061 ContSters69061 Ce se intampla cu bunurile unui cabinet individual de avocatura daca avocatul este exclus din barou? Daca trece in patrimoniul asociatului, respectiv al ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate carmen_rusu carmen_rusu Am luat ex. de admitere in avocatura. In prezent imi desfasor activitatea in functia de consilier juridic. Pot intra in barou si apoi sa ma suspend ca ... (vezi toată discuția)