avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit prima casa

Buna!

in anul 2009 am achizitionat impreuna cu sotia mea un apartament prin programul prima casa (la banca BRD) cu o durata de 30ani.Valoarea creditului este de 47500Eur .
in ultima timp am ca unele banci au fost implicate in procese cu client datorita comisioaneleor ascunse.

in cazul meu achit lunar aprox 265Eur; aceasta valoare este compusa din:
- plata asigurare,plata asigurare deces, plata rambursare credit, plata comision gestionare credit , plata comision gestiune pachet. asa cum apar ele pe extrasul bancii.

in fiecare an trebuie sa achit catre fondul de garantare a creditelor suma de aprox 80eur, in ian 2015 am platit 78 eur.

ceea as dori sa stiu este , daca in cazul creditului meu sunt comisioane ascunse.
merci.

Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:10, 13 Mai 2015
Depinde ce intelegeti prin comisioane ascunse?
Citind contractul, si vazand toate taxele si comisioanele care se percep... vi se pare vreunul ascuns? Sau de care nu ati stiut de la inceputul creditului? Sau care a aparut pe parcurs, fara sa va anunte banca de la inceput ca va aparea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa an 2009 peterpan17 peterpan17 buna ziua In decembrie 2009 am luat un credit de 47500eur de la brd pt achiziția unui apartament prin programul prima casa pe 30 ani.acum câțiva ani ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar brd aliss05 aliss05 Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt client Brd cu un credit ipotecar pentru imobil contractat in 2006.Cinform ordonantei 50/2010 se pot percepe numai ... (vezi toată discuția)
Comision lunar de gestionare credit prima casa djv0da djv0da Buna ziua, Am un credit Prima Casa la, obtinut in 26.11.2009. Stiu ca OUG 50/2010 a intrat in vigoare dupa aceasta data si v-as ruga sa imi spuneti daca mai ... (vezi toată discuția)