avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Veniturile din despagubiri sunt impozabile?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Veniturile din despagubiri sunt impozabile?

Buna ziua,
in cadrul unui proces de mediere avand ca obiect un conflict de munca cu fostul angajator, am ajuns convenit cu acesta, ca in schimbul unei anumite sume sa renunt la cererile formulate in instanta. Sunt considerate venituri impozabile sumele primite ca despagubiri in astfel de cazuri?

Alte discuții în legătură

Invitatie la informarea privind medierea de catre angajator galdeaelena galdeaelena Buna ziua. Sotul meu a fost chemat la mediiere de firma care nu i-a platit salariul pe ultima luna si pe care noi am chemat-o la mediere in luna septembriesi ... (vezi toată discuția)
Mediere conflict de munca angelax angelax Am fost functionar public disponibilizat. In urma unui proces am obtinut anularea deciziei de incetare a raportului de munca avut. Fostul angajator a facut ... (vezi toată discuția)
Contract consultanta mediere pdmdaniel pdmdaniel De curand am primit o oferta pentru un contract de prestari servicii pentru reprezentarea firmei unde si lucrez in conflictele aparute (eu fiind mediator ... (vezi toată discuția)