avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare - restituire taxa de timbru
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare - restituire taxa de timbru

Buna ziua,

Am o intrebare referitoare la contestatia la executare:
In cazul admiterii contestatiei la executare - taxele judiciare de timbru se restituite? Asa este prevazut in OUG 80/2013 privind taxele judiciare de timbru.

Dar cum se intampla in fapt - contestatorul solicita admiterea contestatiei cu consecinta restituirii taxelor de timbru achitate? Si acest lucru este mentionat in hotarare si cu hotararea se merge la taxe si impozite?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Restituire taxa contestatie executare admisa eugen82 eugen82 La fond mi s-a admis o contestatie le executare, parata a fost obligata sa-mi plateasca si taxa de timbru. Parata a declarat apel si a solicitat sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara timbru - restituire Company Advising Company Advising Buna Ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie: contestatie la executare silita, achitare taxa timbru 1000 lei. Instanta nu se pronunta si asupra restituirii ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa judiciara de timbru iojamaria iojamaria O persoana fizica a achitat in iulie 2013 o taxa judiciara de timbru, pentru o actiune de constatare de proprietate. Taxa s-a platiti la primarie, apoi 30 % , ... (vezi toată discuția)