avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... RENOVARE VILA CU MAI MULTE APARTAMENTE.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

RENOVARE VILA CU MAI MULTE APARTAMENTE.

Buna ziua, locuiesc intr-o vila, cu doua apartamente. Eu locuiesc la demisol iar sus a inceput sa renoveze, cu turnat de placi consolidare de ziduri, dar cand am intrebat de proiect si cine-l semneaza, ma tot plimba ca e in aprobare. Si ca ar avea o aprobare de renovare imediata pentru ca sa nu cada casa.
Va rog sa-mi spuneti ce am de facut, pentru ca lucrurile sa se indrepte , in opinia mea, in special ca nu stiu cine raspunde de calitatea lucrarilor, de exemplu , structurist, proiectant, echipa de santier, etc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:02, 13 Mai 2015
Sesizati "serviciul de urbanism si afisaj stradal" din subordinea primariei. Reprezentantii acestui serviciu verifica sesizarile cu privire la constructii, autorizatii, proiecte de modificare, consolidare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare imobil drnc23 drnc23 Buna ziua ! Am o problema cu un coproprietar de imobil , vila cu 2 apartamente, si face renovare, anume cu turnare de placa stalpi, exteriori, etc. Are ... (vezi toată discuția)
Constructie balcon-terasa Rhadu Rhadu buna ziua,locuiesc intr-o vila,constructie noua,la mansrda.as dorii sa \"construiesc\" un balcon.as dorii sa stiu daca se poate face asa o constructie , si ce ... (vezi toată discuția)
Marire baie apartament fara autorizatie vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua,de curand am spart un perete de debara pt a marii baia si acum m-am trezit cu politia locala la usa...care a venit in urma unei sesizari facute de un ... (vezi toată discuția)