avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pentru magazine specializate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pentru magazine specializate

Buna ziua,

Daca am un magazin online care se ocupa cu produse de artizanat printre care si imbracaminte respectiv accesorii vestimentare pot adauga codurile CAEN pentru comertul cu amanuntul in magazine specializate cu imbracaminte, textile, incaltaminte? Stiu ca exista un cod CAEN special pentru comertul online dar voiam sa stiu daca se pot adauga si cele mentionate mai sus.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzari second hand la kg ideeculturala ideeculturala Buna ziua. Am un magazin second hand in care vand diverse produse: haine, incaltaminte, gablonturi, etc. Am coduri CAEN necesarii vanzarii produselor cu ... (vezi toată discuția)
Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Caen magazin second hand anna_roxanna anna_roxanna Buna ziua, As dori sa deschid un magazine second hand unde sa pot vinde haine, incaltaminte, lenjerii, jucarii si pote bijuterii. Mentionez ca am deja o ... (vezi toată discuția)