avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu cetatean turc + reintregirea familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu cetatean turc + reintregirea familiei

Buna seara,

Care sunt documentele necesare casatoriei cu un cetatean turc, in Romania, divortat, cu copil, si care sunt procedurile si documentele necesare pentru obtinerea de permis de sedere in Romania, in regim de intregire a familiei,
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:53, 14 Mai 2015
Pentru reintregirea familiei urmeaza a va adresa Inspectoratului pentru Imigrari.
Pentru casatorie : actele sotului trebuie apostilate, traduse si legalizate. Ar trebui sa mergeti la starea civila unde urmeaza a va casatori si sa solicitati relatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Permis sedere sau viza cetatean strain casatorit cu cetatean roman boubi boubi BUNA ZIUA! Sunt cetatean roman casatorita cu cetatean ucrainean, formam o familie din 2010, avem 2 copii. As dori sa stiu ce e necesar sa facem pentru ca ... (vezi toată discuția)