avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intretinere bunic-nepoata pe durata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intretinere bunic-nepoata pe durata studiilor universitare ale nepoatei

bunicul meu doreste sa aloce in baza unui contract o suma de bani lunar pe durata studiilor universitare ale nepoatei sale. cum poate proceda astfel ca acest fapt sa poata fi raportat autoritatii fiscale?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 19:34, 29 Iunie 2009
Bunicul poate incheia un contract de sponsorizare cu nepoata in vederea sustinerii financiare a acesteia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mecenat/donatie? miller13 miller13 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: societatea la care lucrez doreste sa acorde un ajutor unei fetite de 16 ani ai carei parinti au murit intr-un ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare shelley shelley Va rog sa-mi dati un sfat. Vreau sa platesc studiile universitare ale nepoatei mele ( este fata cumnatei mele ) . As dori sa-mi spuneti ce tip de contract as ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama un ong daniellas daniellas Buna ziua, As dori sa stiu catre ce autoritati ma pot adresa pentru formularea unei reclamatii de frauda asupra unui ONG. Este vorba de un ONG constituit ... (vezi toată discuția)