avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Taxarea corecta a impozitului pe venit din salariiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Taxarea corecta a impozitului pe venit din salariiu

Salutare,
M-am angajat de curand la o companie internationala de petrol si gaze, cu contract international in Singapore. In contract este mentionat ca taxele necesare (doar un impozit ceva minim, fara pensie sau asig. medicala) imi sunt platite acolo sau in tara unde sunt trimis sa lucrez...de ex. Italia, Emiratele Arabe, Gabon Africa.
Intrebarea mea este: trebuie sa platesc ceva taxe si aici in Romania tinand cont si de faptul ca aproximativ jumatate de an sunt in vacanta aici si salariul il primesc tot in tara??

Alte discuții în legătură

Cum mă pot apăra de recuperarea unui împrumut din emiratele arabe unite? Frigotehnic Frigotehnic Am nevoie de ajutor pentru o situație juridică. Am efectuat un împrumut în Emiratele Arabe Unite în luna noiembrie 2017. Din cauza necesității de a ... (vezi toată discuția)
Salut. mi-am schimbat permisul obtinut in romania cu unul englezesc, ... Salierican Salierican Salut. Mi-am schimbat permisul obtinut in Romania cu unul englezesc, apoi am revenit in tara. De curand l-am avut suspendat 30 de zile iar cand am mers la ... (vezi toată discuția)
Formular e-106, cum pot sa imi recuperez banii? Pitiku Pitiku Buna ziua, As dori si eu putin ajutor daca se poate de la dumneavoastra....o sa va scriu putin mai detaliat. Eu lucrez pe vase de croaziera si compania la ... (vezi toată discuția)