avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare on-line de produse bio
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare on-line de produse bio

buna seara, am in perspectiva dezvoltarea unui bussines cu un furnizor strain de produse bio, de aceea as dori sa stiu ce fel de relatie juridica ar fi indicata in conditiile in care nu am posibilitatea unei investitii materiale. Acesta ar fi motivul pt. care as incepe cu un magazin on-line. Am nevoie cumva de autorizatii de importare/depozitare/comercializare produse bio?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri

Alte discuții în legătură

Cod caen 4791 Dana.m. Dana.m. Bună dimineața, vă rog să mă ajutați cu anumite răspunsuri pentru situația comerțului online cod caen 4791. Autorizarea se face la terți sau la ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin online? costy68 costy68 va rog frumos sa-mi spuneti ce acte si autorizatii as avea nevoie pt a deschide magazin on -line ...va multumesc -toata stima (vezi toată discuția)