avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 4791
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 4791

Bună dimineața, vă rog să mă ajutați cu anumite răspunsuri pentru situația comerțului online cod caen 4791. Autorizarea se face la terți sau la sediul firmei?
Comerțul se face strict online pe marketplace.
Trebuie autorizații de la primărie?
Este nevoie de casa de casa de marcat?
Ultima modificare: Joi, 8 Iunie 2023
Dana.m., utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:35, 9 Iunie 2023
La sediul firmei.
Nu va trebuie casa de marcat caci veți da factura și încasarea o faceți în contul bancar al firmei.
george-neagu, moderator
Buna ziua, dacă aș dori să comercializez on line produse făcute în casă,gen cozonaci, sarmale,ce COD CAEN AR TREBUI SI CARE SUNT CONDIȚIILE.MULTUMESC.
Avornicesei Mihaela, utilizator
Mulțumesc pentru răspunsuri. Autorizare de la primărie îmi trebuie?
Nu puteti comercializa in regim de business produse facute in casa. furnizorii trebuie sa aiba autorizatiile de productie necesare. apoi, trebuie sa aveti un spatiu de depozitare autorizat.

Avornicesei Mihaela a scris:

Buna ziua, dacă aș dori să comercializez on line produse făcute în casă,gen cozonaci, sarmale,ce COD CAEN AR TREBUI SI CARE SUNT CONDIȚIILE.MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)
Deosebirea dintre comertul cu amanantul si cel cu ridicata TwisterTG TwisterTG Buna ziua, Am un magazin on-line specializat in comercializarea accesoriilor pentru barbati. Codul CAEN pentru care sunt autorizat este 4791 - Comert cu ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)