avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii magazin online?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii magazin online?

va rog frumos sa-mi spuneti ce acte si autorizatii as avea nevoie pt a deschide magazin on -line ...va multumesc -toata stima
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:25, 4 Ianuarie 2014
Depinde de ceea ce si cum comercializati.
Daca veti livra produsele proprii, aveti nevoie de spatiu de depozitare care sa fie autorizat (mediu, PSI, sanatate publica, DSV -in functie de ce comercializati)
Daca sunteti doar un intermediar, nu aveti nevoie de spatii.
Totusi, veti obtine autorizatia de functionare eliberata de Primaria in raza teritoriala a careia functioneaza sediul social cu activitatile proprii pentru societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie psi si dsv - ajutor urgent ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, Vreau sa imi deschid un fast-food si nu stiu cum sa procedez pentru autorizatii. Am fost astazi la Inspectoratul \\"Dealul Spirii\\" si doamna ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba destinatia unui spatiu comercial in sediu de birouri sau spatiu de locuit? kres kres Cum se poate schimba destinatia unui imobil din patrimoniul societatii din \\"spatiu comercial\\" (magazin) in \\"sediu administrativ\\"sau \\"sediu de ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi sunt necesare pentru cod caen 4791 respectiv magazin online? cristinaoros cristinaoros Buna ziua, As dori sa stiu de ce fel de autorizatii am nevoie pentru un magazin online (cod caen 4791) de comercializare produse naturiste? Sediul firmei ... (vezi toată discuția)