avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizatii imi sunt necesare pentru cod caen 4791 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizatii imi sunt necesare pentru cod caen 4791 respectiv magazin online?

Buna ziua,

As dori sa stiu de ce fel de autorizatii am nevoie pentru un magazin online (cod caen 4791) de comercializare produse naturiste? Sediul firmei este intr-un apartament de locuit (o camera este a firmei).

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:40, 13 Decembrie 2012
Aveti nevoie de autorizatie de functionare si fisa de valabilitate eliberate de Primaria in raza teritoriala a careia functioneaza sediul societatii; de asemenea, aveti nevoie cel putin de avizul DSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)
Magazine specializate 13Marius13 13Marius13 Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL cu codul CAEN 4711.Produsele pe care le comercializez includ ,printre altele si: ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin online? costy68 costy68 va rog frumos sa-mi spuneti ce acte si autorizatii as avea nevoie pt a deschide magazin on -line ...va multumesc -toata stima (vezi toată discuția)