avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

In cazul in care, o salariata, a cerut concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, poate reveni asupra deciziei si sa ceara intoarcerea la serviciu, la implinirea copilului a varstei de 1 an?
Cel mai recent răspuns: angelina-69 , utilizator 09:19, 15 Mai 2015
Da, poate reveni la munca mai devreme de 2 ani.
1. - Daca revine la serviciu dupa ce implineste copilul 1 an va beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana cand va implini copilul 2 ani.
- Adica va primi salariu pentru munca depusa iar statul ii mai da 500 lei lunar.

2. Daca reia activitatea inainte de a implini copilul 1 ani va beneficia de stimulentul de insertie dupa ce implineste copilul 1 an.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie concediu crestere copil ContSters137621 ContSters137621 Buna ziua, as vrea sa stiu daca o mamica care este in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani ( are cerere pentru 2 ani) isi reia ... (vezi toată discuția)