avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie concediu crestere copil

Buna ziua,
as vrea sa stiu daca o mamica care este in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani ( are cerere pentru 2 ani) isi reia activitatea mai devreme de a implini copilul doi ani dar dupa ce a implinit un an beneficiaza de acel stimulent de insertie si daca da care este valoarea acestuia

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:47, 29 Mai 2013
Daca cererea pentru concediu crestere copil este facuta pentru o perioada de 2 ani si reveniti la job dupa ce copilul a implinit 1 an, puteti beneficia de stimulentul de insertie in valoare de 500 lei/luna.
1. Chiar daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de inserti dar incepand cu data cand copilul implineste 2 ani.

2. - Stimulentul de insertie este de 500 lei lunar si se plateste pana cand copilul implineste 2 ani.
- Conditia este ca in toata aceasta perioada sa aveti venituri din salarii.
tudorvaleriu a scris:

1. Chiar daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de inserti dar incepand cu data cand copilul implineste 2 ani.

nu prea are sens, dl.Tudor...
Scuze, din cauza vitezei am gresit!
Corectez acum:
1. Chiar daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie dar incepand cu data cand copilul implineste 1 an.

Multumesc ca mi-ati atras atentia!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie 500 lei andeoza andeoza Buna ziua, Sunt mamica unui baietel nascut in data de 25.01.2013 si momentan sunt in ccc pe perioada de 2 ani. Sunt nevoita sa ma aintorc la servici mai ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal 1 an Crina1985 Crina1985 Buna ziua !!! Sunt o mamica care a ales sa stea acasa cu bebelusul un an de zile ... in acest timp am ramas gravida si trebuie sa ma intorc la munca pentru ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)