avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie 500 lei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie 500 lei

Buna ziua,
Sunt mamica unui baietel nascut in data de 25.01.2013 si momentan sunt in ccc pe perioada de 2 ani. Sunt nevoita sa ma aintorc la servici mai devreme si as dori sa stiu cu ce data ar trebui sa realizez acest lucru pentru a beneficia de indemnizatia de 500 lei.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:22, 7 Noiembrie 2013
1. Dvs. vreti sa intrebati despre stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

2. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la 2 ani veti putea beneficia de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.

3. Puteti sa reluati activitatea si inainte de a implini copilul 1 an dar stimulentul de insertie il primiti tot dupa ce va implini copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil carmen morogan carmen morogan buna ziua! va rog frumos sa ma indrumati si pe mine...de la serviciu nu au stiut sa imi spuna..eu sunt o proaspata mamica si am optat ptr.concediu de ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca inainte de implinirea celor 2 ani optati pt ccc! denisa25 denisa25 Buna ziua! Am nascut in data de 19 .10.2012. Am optat pentru 2 ani la CCC. Ar trebui sa ma intorc la munca in data de 19 .09.2014.sunt nevoita sa ma ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie radmaria radmaria Buna ziua, As avea si eu o nelamurire....sunt in concediu de ingrijire a copilului,iar in iulie copilul implineste varsta de un an.Eu am optat pt concediu de ... (vezi toată discuția)