avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil

buna ziua!
va rog frumos sa ma indrumati si pe mine...de la serviciu nu au stiut sa imi spuna..eu sunt o proaspata mamica si am optat ptr.concediu de ingrijire copil pana la un an.
intrebarea mea era: daca eu ma intorc la serviciu mai devreme de un an primesc acea indemnizatie de 500 lei pana ce copilul implineste 2 ani?sau aceasta indemnizatie se acorda doar pana la varsta copilului de un an?
va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: carmen morogan , utilizator 10:38, 30 August 2011
Daca copilul este nascut inainte de 01.01.2011 si daca ati optat pentru varianta pana la 1 an si va reluati activitatea inainte de implinirea de 1 an a copilului veti primi stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana ce copilul implineste 2 ani.
copilul e nascut dupa 01.01.2011 mai exact pe 04.06.2011...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere ccc inainte de doi ani, stimulent de insertie doinavoicu doinavoicu Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna, va rog, daca intrerup concediul pentru ingrijirea copilului la mijlocul lunii (de ex la 15 februarie) iar plata ... (vezi toată discuția)
Bonus 500 ron daca renunt la indemnizatia de crestere copil Fl0r3ntina Fl0r3ntina Buna ziua, Daca renunt la indemnizatia de crestere a copilului care are 1 an si 6 zile primesc un bonus de 500ron? sau sunt alte beneficii?Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie 500 lei andeoza andeoza Buna ziua, Sunt mamica unui baietel nascut in data de 25.01.2013 si momentan sunt in ccc pe perioada de 2 ani. Sunt nevoita sa ma aintorc la servici mai ... (vezi toată discuția)