avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrerupere CCC inainte de doi ani, stimulent de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrerupere CCC inainte de doi ani, stimulent de insertie

Buna ziua,

Poate cineva sa imi spuna, va rog, daca intrerup concediul pentru ingrijirea copilului la mijlocul lunii (de ex la 15 februarie) iar plata inde,nizatiei lunare se facea la 10 ale lunii, mai primesc pentru luna in curs sau nu?
mai exista acel stimulent pt mamicile care se intorc mai devreme la serviciu? Cit mai e ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:33, 30 Ianuarie 2012
1. Pe 10 februarie veti primi indemnizatia pe ianuarie iar in martie veti primi indemnizatia pentru jumatate de luna din februarie.

2. - Daca copilul este nascut in 2010 veti primi un stimulent de 100 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
- Daca copilul este nascut dupa 01.01.2011 si ati optat pentru varianata pana la 1 an, daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an primiti un stimulent de insertie de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil carmen morogan carmen morogan buna ziua! va rog frumos sa ma indrumati si pe mine...de la serviciu nu au stiut sa imi spuna..eu sunt o proaspata mamica si am optat ptr.concediu de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 500 lei andeoza andeoza Buna ziua, Sunt mamica unui baietel nascut in data de 25.01.2013 si momentan sunt in ccc pe perioada de 2 ani. Sunt nevoita sa ma aintorc la servici mai ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie anamariagatea anamariagatea Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect: am nascut in februarie 2012 si am beneficiat de concediu de maternitate pana in mai ... (vezi toată discuția)