avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie pentru codul caen 0141 anaf
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie pentru codul caen 0141 anaf

Ce delarartie se depune la anaf, pana pe data de 25 mai 2015, pentru activitatea 0141- cresterea vacilor de lapte, pfa?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:53, 14 Mai 2015
Aveti la adresa urmatoare declaratia 221 si cu instructiunile de completare unde sunt trecute amanunte care va intereseaza [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit androceul1948 androceul1948 Buna ziua, Mi-am facut un PFA saptamana aceasta. Obiect de activitate lucrat pamant in arenda Impozitul vreau sa- l platesc la norma de venit.Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa cu cod caen 0150 cresterea animalelor crisrian crisrian Buna ziua .Am un PFA cu cod caen 0150 cresterea animalelor, As dorii sa stiu ce declaratii trebuie sa depun? Ce contabiliate tin ,am masura 141 ,am facturi ... (vezi toată discuția)