avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... caut firma servicii traduceri-legaliazari pt ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

caut firma servicii traduceri-legaliazari pt declaratia de valoare

Buna ziua! Am nevoie de serviciile unei firme specializate in servicii de traduceri-legalizari, (serioase!!!) in vederea obtinerii declaratiei de valoare a diplomei de bacalaureat, respectiv a celei de licenta, pentru inscrierea la o facultate in alta tara. Fiind in afara Romaniei, trebuie sa imputernicesc un reprezentant al acestei firme sa se ocupe de toata procedura in locul meu. Este cineve pe acest site care sa imi recomande o firma serioasa, profesionala in acest domeniu? Sau cineva care a avut o astfel de experienta, sau macar din auzite, sa stie cam cat costa un astfel de serviciu si care ar fi firmele cele mai recomandate? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2015
cris_cd, utilizator

Alte discuții în legătură

Obtinerea declaratiei de valoare cris_cd cris_cd Buna ziua! Am nevoie de serviciile unei firme specializate in servicii de traduceri-legalizari, (serioase!!!) in vederea obtinerii declaratiei de valoare a ... (vezi toată discuția)
Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)